Basisworkshop gel printing

Zondag 11 december, 14.00 uur – 16.30 uur

Houd jij ook zo van kleuren en patronen? Van dingen maken, met een beetje verrassingseffect? Of vind je juist van jezelf dat je helemaal niet zo creatief bent? Dan is de workshop gel printing jou op het lijf geschreven. Ja, in beide gevallen. Want gel printen is namelijk helemaal niet moeilijk en levert al snel verrassend mooi werk op.

Een hele regenboog aan gel prints, allemaal gemaakt tijdens een basisworkshop gel printing.

De gel plaat is een flexibele siliconen plaat, waarop met acrylverf gewerkt wordt. Verf die in lagen op de plaat terechtkomt, kan er met een nieuwe laag verf en een vel papier in één keer weer afgehaald worden en dat is het hele principe! Met een roller, textuurmateriaal en sjablonen leer je tijdens deze workshop de basis van het gel printen. Spelenderwijs ontdek je hoe de verf zich gedraagt en hoe je de materialen kunt gebruiken om tot de mooiste creaties te komen. En voordat je denkt; ‘Dat klinkt ingewikkeld’, juist door te experimenteren en niet te lang na te denken, ontstaat jouw kunst. Je hebt hiervoor geen speciale kennis of vaardigheden nodig, want tijdens de workshop krijg je alles uitgelegd wat je moet weten en je kunt het zo eenvoudig of complex maken als je zelf wilt.

Van jouw favoriete gel prints maak je tijdens de workshop een uniek notitieboekje, je verwerkt ze in sieraden of je neemt ze ingelijst mee naar huis. Natuurlijk neem je de rest ook mee en krijg je ideeën mee om die later nog te kunnen gebruiken. Je zult jezelf verbaasd doen staan, want het leukste van de gelplaat is nog wel dat iedereen ermee kan werken. Deze workshop is toegankelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar (o.b.v. een volwassene).

De workshop wordt gegeven in de mooie ruimte van Workshop Factory, waar we alle ruimte hebben om heerlijk aan de slag te gaan.

Klik hier om je aan te melden voor basisworkshop gel printing op zondag 11 december, van 14.00 uur – 16.30 uur.

Winkelwagen
Scroll naar boven