Mixed media – art journal

In deze workshop begin je met een blanco art journal. Je gaat de kaft daarvan personaliseren met allerlei verschillende materialen, we noemen dat mixed media. Eigenlijk is dat een verzamelnaam, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Je gebruikt bijvoorbeeld acrylverf, pigmentpoeders en sprays, sjablonen, textuurpasta, stempels en natuurlijk verschillende soorten papier.

Omdat je in laagjes werkt, is het wel handig om van tevoren na te denken over de volgorde: wat wordt je achtergrond, wat wil je voorop, hoe verbind je de verschillende lagen met elkaar? Natuurlijk word je daarin stap voor stap begeleid en kun je het zo eenvoudig of complex maken als je zelf wilt. Ga je als een trein? Dan kun je ook de achterkaft onder handen nemen, of lekker aan de slag in je art journal. Je gaat naar huis met een hoop nieuwe kennis én je eigen art journal.

Thuis kan je creatieve reis gewoon verder gaan en kun je journal gaan vullen, het is tenslotte nu nog helemaal leeg! Gebruik het als creatief dagboek, om technieken uit te proberen, of dingen in te plakken die je wilt bewaren, je mag het helemaal zelf weten. Het wordt gaandeweg steeds meer een unieke weergave van waar jij mee bezig bent en wat jou bezig houdt (tip: zet de datum er steeds bij, dat is leuk voor later).

Klik hier om te reserveren voor
za. 19 november, 14.00-16.30 uur.

klik hier om te reserveren voor
di. 22 november, 19.30 – 22.00 uur.

Winkelwagen
Scroll naar boven